Authentic portraits for business
“Wij helpen professionals zoals c-suite executives, ondernemers, leidinggevenden, zelfstandigen en creatievelingen om hun carrière of bedrijf naar een hoger niveau te tillen”.


Uw gezicht vormt de basis voor een sterk persoonlijk merk (personal brand). Onze authentieke zakelijke portretten en profielfoto’s (headshots) vormen daarom de centrale bouwstenen van uw personal branding! Of het nu om een zakelijk portret gaat voor op de website, een profielfoto (headshot) voor op de sociale media zoals LinkedIn, een portretfoto voor uw CV, een persfoto voor de gedrukte media of een auteursportret voor op de boekomslag, onze zakelijke fotografie zorgt ervoor dat u:

 
 • professioneel, authentiek, zelfverzekerd en toegankelijk overkomt,

 • vertrouwen creëert in uw persoonlijkheid en uw werk,

 • uw status als expert in uw vakgebied onderbouwt,

 • uzelf van uw concurrenten onderscheid,

 • sneller uw doelstellingen bereikt.

 • Vind u het leuk om gefotografeerd te worden? Voor veel mensen is het eerlijke antwoord op deze vraag – nee, niet echt. Voor een professionele camera stappen in een fotostudio kan zeer ongemakkelijk en intimiderend zijn. Zelfs als u een zelfverzekerde persoonlijkheid hebt – kan het zien van de fotocamera die op u gericht is – allerlei negatieve zelftwijfel naar boven brengen..

  De sleutel tot een succesvolle portret en profiel (headshot) fotoshoot is uw eigen persoonlijkheid. Wanneer u zich geen zorgen maakt over uw uiterlijk en op uw gemak voelt bent u het meest fotogeniek. U hoeft geen model te zijn om er goed uit te zien op een portretfoto of een profielfoto – u moet gewoon uzelf zijn!

  Door zijn jarenlange ervaring als leidinggevende en daarbij behorende intensieve coaching van professionals in de internationale zakelijke dienstverlening, beheerst Igor Pakan als geen ander de kunst om mensen op hun gemak te stellen voor zijn fotocamera.

  Het doel is om samen een unieke serie authentieke foto’s van u te maken, die u met trots voor zakelijk en/of persoonlijke doeleinden kunt gebruiken. Tijdens de fotoshoot zullen wij u daarom nauwkeurig regisseren – uw spiegel zijn en u coachen hoe u het beste voor elke fotocamera kunt staan en dat allemaal in een aangename, speelse en ontspannen sfeer met schitterende foto’s met zeggingskracht als eindresultaat.

Scroll naar boven

HOME

Gwenny Eeckels Photographer Korte Sint Annastraat 6, 2000 Antwerp, Belgium
Sing up for the newsletter
Sing up for the newsletter

Gwenny Eeckels Photographer,
Korte Sint Annastraat 6, 2000 Antwerp, Belgium